Befine

Dienstenwijzer

Welkom bij Befine!

Wie zijn wij?

Befine is graag uw verzekeringsadviseur. Wij zijn niet gebonden aan een of meerdere verzekeringsmaatschappijen. Dit betekent dat wij u altijd de beste verzekeringsoplossing bieden. Dit doen wij door het vergelijken van premies en voorwaarden op basis van uw wensen en behoeftes. Befine is een handelsnaam van Ensupport. Ensupport is een aangesloten instelling van Nedasco. Nedasco is een dochter van AEGON.


Wat mag u van ons verwachten?


Kamer van Koophandel
In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staat Befine geregistreerd onder nummer 58411917.


Welke vergunningen hebben wij?
Als financieel adviseur staan wij onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De AFM heeft ons een vergunning gegevens voor schade- en levensverzekeringen. Nedasco (en dus Befine) is geregistreerd onder nummer 12006531.

Hoe worden wij beloond?

Wij ontvangen van de verzekeringsmaatschappij waar uw verzekering is ondergebracht een kostenvergoeding die onderdeel vormt van de premie die bij u in rekening wordt gebracht. Als u extra diensten afneemt waarvoor u dient te betalen informeren wij u vooraf.

Relatie met verzekeraars en verzekeringsadviseurs
Befine is onderdeel van AEGON Nederland. Ondanks dit werken wij volledig zelfstandig en onafhankelijk. Er zijn geen productieverplichtingen afgesproken met AEGON en/of andere verzekeraars. Wij kunnen u daarom een onafhankelijk advies geven over verzekeringen. 


Geen advies via website
Via de website maakt u zelf een keuze; er wordt geen advies gegeven. U bepaalt dus zelf welke verzekering of welk ander financieel product bij u past. Heeft u toch behoefte aan persoonlijk advies, dan kunt u altijd contact opnemen met Befine op telefoonnummer 033 - 33 02 600 of via info@befine.nl Wij helpen u graag verder.

Koop op afstand
Sluit uw verzekeringen of andere financiële producten af via onze website www.befine.nl, dan is er sprake van een 'overeenkomst op afstand'. Hierbij gelden de volgende uitgangspunten:

 

Privacy
Uw persoonsgegevens worden zorgvuldig behandeld. Lees meer hier over in ons privacybeleid

Heeft u een klacht?
Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch een klacht over onze dienstverlening hebben en wij komen er samen niet uit, dan kunt u een brief sturen naar het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Dit is een onafhankelijke stichting die uw klacht kan beoordelen. Het aansluitnummer van Nedasco (en dus Befine) bij de KiFiD is 300.003656. Lees hier meer.