Befine

Vermogensopbouw

Bij vermogensopbouw wordt vaak alleen gedacht aan beleggen. Dat is vreemd, want vermogensopbouw is een verzamelnaam voor alle vormen van sparen, beleggen en verzekeren om vermogen op te bouwen. Voor elk doel is het van belang om te kijken welke vorm voor u het meest geschikt is.

Om u goed te kunnen adviseren is gedetailleerde informatie nodig over uw leefsituatie, levensstijl, wensen en doelstellingen. Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de toekomst en de risico's die u zelf wilt en kunt nemen. Misschien verandert u straks van baan, denkt u aan kinderen of wilt u eerder stoppen met werken. Dit kan allemaal van invloed zijn.

Wij brengen u in contact
Helaas adviseren en bemiddelen wij niet zelf in vermogensproducten, maar kunnen u wel in contact brengen met een adviseur in de buurt. Befine werkt namelijk met vele partijen samen. De adviseur financieel inventariseert, analyseert en geeft advies hoe uw doelstellingen het beste bereikt kunnen worden en welk product hier het beste bij past. Tijdens de looptijd kunt u altijd rekenen op begeleiding en ondersteuning.