Befine

Financiën

Een huis kopen is een grote en verantwoordelijke beslissing in een mensenleven. Een eigen woning kopen betekent vaak ook een financiering, want niet iedereen heeft het geld om een eigen woning te kopen direct voor handen. Misschien heeft u al een eigen woning, maar heeft u ruimtegebrek en is een verbouwing noodzakelijk.

Gelukkig zijn er in Nederland goede mogelijkheden om een eigen woning of verbouwing van de eigen woning te financieren middels een hypothecaire lening. Hierbij zijn er mooie fiscale voordelen te behalen. Maar hoe werkt nu alles? En waar moet ik op letten? Wat is hypotheekrenteaftrek, en heb ik daar ook recht op? Kan ik de hypotheek ook betalen als ik ziek word of werkeloos? Zomaar een aantal vragen die bij u op kunnen komen. Hierop wilt u graag een duidelijk antwoord. U wilt graag weten of u de woonlasten kunt betalen, ook als het economisch of persoonlijk iets minder met u gaat.

Uw eigen adviseur
Wij helpen u graag antwoord te krijgen op deze en alle andere vragen. Befine adviseert en bemiddelt niet zelf in hypotheken, maar werkt wel met vele partijen samen. We kunnen u daarom in contact brengen met een hypotheekadviseur bij u in de buurt. Deze adviseur helpt u welke hypotheek het beste past bij uw situatie. Verder begeleidt hij u zolang de hypotheek loopt. Dat is wel zo fijn en geruststellend.